YOGASTUGAN – EN PERSONLIG RESA

Jag startade mitt företag 2018. Namnet "Yoga & Samtal" blev mitt företagsnamn, vilket då var ett för mig självklart namnval då yogan i den perioden av mitt liv började bli ett fint verktyg för att samtala med mig själv.

Med hjälp av yogan hittar jag mina egna svar på det jag vill, i den kan jag hitta på djupet hur jag mår och med det vad jag behöver.

Med tiden har jag blivit känd som "Ingela i Yogastugan" så med det ändrade jag namnet till Yogastugan i Onsala.
Tjänsterna jag erbjuder är desamma.

INGELA

Idag arbetar jag som yogalärare, yogamassageterapeut och personlig coach. Mina klienter är personer som vill lära sig mer om yoga, som vill må bättre i sina kroppar och som vill hitta till det som just dom behöver. Jag ger dig verktygen för att du ska kunna göra skillnad för dig, i kropp som tanke.

BAKGRUND

Innan "Yoga & Samtal" arbetade jag inom IT på stora företag där jag fick förmånen att lära mig fantastiska saker. Jag hade en fast fin lön med förmåner, jag fick varje år gå utbildningar för att utvecklas och lära nytt, jag fick förmånen att vara med och påverka, möjlighet att resa nästan jorden runt. Jag byggde upp erfarenhet av att arbeta i globala ledningsgrupper, ta fram nya arbetssätt, coacha medarbetare och team, rekrytera m.m.

Det var också under den här perioden jag byggde upp min stress. Jag var nog en Ja-sägare, troligtvis för att få den bekräftelse jag behövde mer av. En av de bästa utbildningarna jag fick förmånen att gå var en utbildning där jag lärde mig NLP och coaching. NLP står för Neurolinguistisk programmering som i sig innefattar verktyg som hjälper till att ta sig från A till B. Metoder där vi lär oss att tänka om i nya banor - för gör vi samma så blir det samma, gör vi skillnad så blir det skillnad. Coachingen var då ett sätt för mig själv att i stället för att säga "Ja" fråga tillbaka, bekräfta det jag hörde, fråga mera, till dess att frågan och uppdraget jag fick till mig för mig blev mer klart.

VÄGEN TILL YOGASTUGAN

I en period av alltför mycket fokus på arbetet gick jag min yogalärarutbildning, för att få in något nytt i mitt vardag. När mina svar på vad som var viktigt på riktigt för mig (tankar som tidigare var nertryckta) blev jag sjuk i utmattning, arbetade halvtid och mådde riktigt dåligt. Jag fick till mig frågan "Simmar du motströms eller medströms?" som blev droppen som gjorde att jag lämnade den för mig trygga anställningen, och gick in i arbetslöshet. Jag hade då inget annat val, då hälsan blev viktigare än allt annat. Efter ett kort tag kom nya tankar som tog mig framåt och byggde upp mig inifrån och ut. Efter att ha sökt en mängd IT jobb (helt galet, jag vet, kom på det efter flera avslag) startade jag "Yoga & Samtal".

Jag började arbeta på ett gym, tog en timanställning inom hemtjänsten, startade upp verksamhet i Yogastugan, lärde mig mer om coaching på GothiaAkademi och påbörjade hösten 2020 en yogamassageutbildning på Axelsons i Stockholm.

Certifierad enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbund Certifikatet visar att jag som medlem är välutbildad och därmed kvalitetssäkrad enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Jag som medlem följer förbundets etiska regler och har behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.

ATT BIDRA TILL FÖRÄNDRING

Jag trivs allra bäst med personliga möten och mindre grupper. Här får jag möjligheten att få med hela människan. Här ges möjlighet till personlighet och samtal om det som är viktigt på riktigt.

Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får möjlighet att bidra till förändring för varje kund jag möter. Jag har en stark tro på att allt är möjligt - det vi behöver ta reda på är vägen dit, för den kan ta olika stigar.

Vill du komma i kontakt med mig så ring eller maila!

Namaste - se det som är bra 🙂

/Ingela Lagergren

KONTAKT

Yogastugan i Onsala
Skogsstigen 26
439 91 Onsala

yogastuganionsala@gmail.com

0702980905

JA, JAG VILL GÄRNA FÅ MAILUTSKICK FRÅN YOGASTUGAN I ONSALA


Jag godkänner att Yogastugan i Onsala mailar mig utskick med ojämna mellanrum. Din mailadress kommer inte att säljas eller delas med tredje part och du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick.