YOGA – FÖR ALLA NIVÅER

Mitt mål med yogan är att alla ska känna sig välkomna - allt från nybörjaren till den erfarna. Jag erbjuder yoga i Yogastugan för grupper med max fyra personer. Jag erbjuder också Privat Yoga för dig som vill utvecklas och för dig som vill ta med din familj/vänner på en härlig yogaklass.

Mina pass är 75 minuter och de avslutas med en längre vila. Aktuella tider hittar du här. Ta gärna med egen matta och filt. Läs mer om Yogastugan. Jag assisterar i de olika positionerna, om du vill, vilket hjälper för att få bästa kvalitet på din yoga.

YOGA I GRUPP MED MAX 4

Yoga i Yogastugan

Yoga Flow
Ett pass med fokus på att bygga styrka, balans och stabilitet samtidigt som det ger balans och en känsla av lugn. Ett pass som passar alla.

Yoga Flow & Yoga Slow - en mix helt enkelt
Det bästa från två världar! Först det fysiska och sen långsam mjuk stretch och avkoppling.

Yoga Slow
En skön och avslappnad klass som skapar harmoni och lugn. Ett bra pass att börja med om du är nybörjare. Positionerna utförs sittande och liggande.

Ta gärna med yogamatta om du har, det finns annars till låns.
Betala med ditt klippkort (5-klipp och 10-klipp) eller välj att betala per tillfälle (200 kr).

Vid färre än 2 bokade ställs klassen in 2 timmar före start.

Kan du andas kan du yoga!

PRIVAT YOGA

Privat yoga
Privat yoga för dig som vill få hjälp med att utveckla din yoga, nybörjare som mer van. Du kan också välja att boka in dig och dina vänner på ett yogapass där vi utgår från dina/era möjligheter och önskemål.

Vill du bjuda in vänner och ordna ett privat yogapass där du bor, i din trädgård, uterum, lada eller liknande, kommer jag till dig och håller ett pass för er.

Kontakta mig för bokning och pris.

Ann-Sophie

Att yoga med Ingela är en helt fantastisk upplevelse. Ingela besitter djup kunskap och har en otrolig pedagogisk förmåga att guida sina elever genom varierande positioner inom både hatha- och yinyoga. Ett yogapass hos Ingela är inte bara ett träningspass, utan en helhetsupplevelse med glädje, värme, eftertänksamhet och skratt.

Ann-Sophie
Eva

Denna underbara yogamassage 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Eva
Malin

Om Yogan – Superbra, utmanande och en skön känsla efteråt! 👍🏽

Malin