Idag är det äntligen regn här i Onsala – det är bra för allt som växer.
Idag ger jag mig tid att vara ledig och för mig menas ledig att jag har stängt i min fina Yogastuga. Jag har haft som växtvärk senaste veckorna. Det finns saker jag borde göra som ännu inte har blivit gjort, och saker har blivit gjorda som egentligen hade kunnat vänta. Kanske du känner igen dig.  
Som att sy min första vante av det fina råsidentyget jag har köpt, vantar som ska användas till egenmassage med varm sesamolja.
Minsta första steget var att ställa upp symaskinen på köksbordet. Bara det. Idag var det dags.
Nu står maskinen här framför mig och en vante är sydd. Äntligen! Så nöjd jag är!
Jag inser att jag behöver både tålamod och träning innan jag kan börja sälja dessa i liten skala här i Yogastugan….
Just det här första exemplaret är som första pannkakan i stekpannan – inte den vackraste men ändå väldigt god!

Den här vanten ska jag så klart behålla och använda här hemma i en sparitual som gör skillnad resten av dagen. Behandlingen kallas för Abhayanga och en beskrivning av hur du kan göra den hemma hos dig kan du hitta här i bloggen.

Abhayanga är en av flera behandlingar som nu går att boka in sig på här i Yogastugan. Den väljer du om du behöver total avslappning i kropp som sinne.

Spännande fortsättning följer med mina sykunskaper! Maskinen får stå kvar på bordet ett bra tag till!