Dagens behandlingar 💚

1 – Yogamassage 80 min
En kvinna som med regelbundenhet bokat in sig pÄ Yogamassage sen jag startade upp med att erbjuda Yogamassage. Kunden vill med denna behandling underhÄlla leder och kropp och varvar behandlingarna med regelbunden yoga.
Yogamassage Àr en vÀlgörande behandling pÄ uppvÀrmd madrass pÄ golvet, med djupgÄende massage varvat med stretching och andning.
Som avslutning en lugnande ansiktsmassage och en stund med vila pÄ den varma massagebÀdden.
En aktiv behandling dĂ€r kunden lĂ€r sig om kroppen och hur allt hĂ€nger samman 🌾

2 – Zonterapi elevbehandling 60 min.
En ny kund för mig som kommer in i Yogastugan och sĂ€ger Ӂh vad mysigt och lugnt!” Vi började med att prata nulĂ€get med mediciner, skador, vad kunden vill uppnĂ„ med behandlingen osv. Sen kör vi pĂ„ med storstĂ€dning av kroppen genom tryck under fötterna, dvs jobbar igenom tarm, urinvĂ€gar m.m. ”Hormonrock” pĂ„ det givetvis dĂ„ kund mitt i livet med vallningar m.m. NĂ€sta vecka dags för Ă„terbesök. Rekommendation om att hĂ„lla sig varm, inhandla magnesium som motverkar kramp i fötter och ben nattetid och fortsĂ€tta med att dricka vatten 💩

3 – En kund som bokar sig pĂ„ Yogamassage pĂ„ bĂ€nk (60 min) hos mig var tredje vecka. Kvinna med fysiskt arbete med tunga lyft m.m. Som behöver regelbunden massage för att mĂ„ bra i sin kropp. Fokus pĂ„ nacke, skuldror, höfter och fötter sĂ„ klart och nĂ„gra stretchar dĂ€r det behövs. Som avslutning en lugnande ansiktsmassage och en stund med vila pĂ„ den varma massagebĂ€dden.

4 – Fredagsyoga med tvĂ„ par som nu yogat hos mig i +2 Ă„r! Oftast blir det hathayoga för rörlighet, styrka och balans. PĂ„ begĂ€ran blir det ibland Yinyoga 🧘KĂ€nner mig stolt över att fĂ„ Ă€ran att lĂ€ra ut yoga till dem 😊Positionerna varvas med skratt – det Ă€r yoga det!

KÀnner mig tacksam över förtroendet, för att fÄ och kunna bidra till balans pÄ olika plan.

Ingela i Yogastugan